Ο Ρέζα στον αγώνα με τη Σαλαμίνα άνοιξε λογαριασμό με τα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ιρανός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ και έδειξε με την αντίδρασή του πόση ανάγκη είχε να «δει» δίχτυα.
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το «σταυρόλεξο» που καλείται να λύσει ο Γιώργος Κωστή
Στο πρώτο ημίχρονο ο 31χρονος φορ κυνηγούσε τις φάσεις, ενώ στην επανάληψη δεν ήταν λίγες οι φορές που «ανέβηκε» ψηλά για να πάρει μπάλα κι αυτό γιατί ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις στα καρέ της Σαλαμίνας. Στον αυριανό αγώνα αναμένεται πως ο Ρέζα θα πάρει θέση στη γραμμή κρούσης των γαλαζοκίτρινων (δεδομένων και των απουσιών που έχει) και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα διαπιστευτήριά του.
Διαβάστε επίσης: «Όι, ο Μοράις εν ηξέρει μάππα» (video)
Ο Ιρανός, αν και άργησε να πάρει μπρος, υπήρξαν παιγνίδια που έδειξε πως έχει πολύ καλά στοιχεία και εκείνο που ουσιαστικά του χρειάζεται είναι χρόνος να εγκλιματιστεί και να γνωρίσει καλύτερα (ποδοσφαιρικά) τους συμπαίκτες του. Εφόσον, λοιπόν, καταφέρει και δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα, αυτό θα βοηθήσει στη συνέχεια τόσο τον ίδιο, αλλά και την ομάδα γενικότερα, καθώς φάνηκε πως ένα από τα θέματα που έχει ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι και στο σκοράρισμα. Την ίδια στιγμή το κεφάλαιο απόκτησης επιθετικού έκλεισε, αλλά μόνο προς το παρόν, αφού υπάρχει μπροστά μας και η μετεγγραφική Ιανουαρίου.
Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: O Kωστή «τρέχει» για να προλάβει