aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ αλλαγή φωτογραφίας του Πουρσαϊτίδη και η «βροχή» μηνυμάτων

Η αλλαγή φωτογραφίας του Πουρσαϊτίδη και η «βροχή» μηνυμάτων

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας στα ημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Σάββας Πουρσαϊτίδης άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του στο Facebook επιλέγοντας μία εικόνα του ιδίου από τον χθεσινό αγώνα. Ακολούθησε «βροχή» μηνυμάτων από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι αποθέωσαν τον Ελλαδίτη προπονητή για την πρόκριση, του μετέφεραν την πλήρη στήριξή τους ώστε να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη

«Έτσι ταπεινά και όμορφα. Χαίρομαι που επέστρεψες και είσαι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μας»

«Συγχαρητήρια αδελφέ. Εσύ ξέρεις τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ! Είμαστε μαζί σου!».

«Συνέχισε Coach εμείς πιστεύουμε δίπλα σου ενωμένοι μόνο ΑΠΟΕΛ».

«Όταν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αντιμετωπίζεις τους ποδοσφαιριστές σου πρώτα σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι σαν μηχανές οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.. .Αυτή είναι η μαγκιά ενός προπονητή… Να καταφέρει να πάρει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του από κάθε ποδοσφαιριστή… Να κερδίσει τον ΣΕΒΑΣΜΟ του και όχι να του τον επιβάλει… Φίλε μου τα καλύτερα έρχονται… γιατί είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ πάνω απ όλα και ΛΕΒΕΝΤΗΣ».

«Μπράβο Σάββα, δημιούργησε ξανά ένα μεγάλο ΑΠΟΕΛ».

«Συγχαρητήρια και για την πρόκριση αλλά και για τις σωστές και προσγειωμένες δηλώσεις φίλε Σάββα. Έκανες τον φίλαθλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ να χαρεί μετά από καιρό. Πάμε δυνατά».

«Συγχαρητήρια φίλε Σάββα. Οι ικανότητες σου άρχισαν να φαίνονται στον ΑΠΟΕΛ».

«Coach σε ευχαριστούμε! Συνέχισε την σωστή δουλειά για πάρουμε τον ΑΠΟΕΛ μας στη θέση που του αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ