aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ αλλαγή φιλοσοφίας στον ΑΠΟΕΛ έχει λόγο

Η αλλαγή φιλοσοφίας στον ΑΠΟΕΛ έχει λόγο

Eίναι γεγονός πως η περσινή χρονιά δεν πήγε καθόλου καλά για τον ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επιπεδα. Είναι επίσης γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι σιγά – σιγά ξεκίνησαν να χάνουν τα ηνία στην εθνική ομάδα της Κύπρου, ως η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παράλληλα, όμως, και το πλέον σημαντικό είναι πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ξέρει καλά ότι τη διαφορά στις ομάδες την κάνουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές,  όπως φάνηκε και στα προηγούμενα χρόνια.

Ένας ακόμα λόγος που θέλουν στον ΑΠΟΕΛ να ενισχύσουν το κυπριακό στοιχείο είναι διότι έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Γιώργος Μερκής, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν οι Σιέλης  και Γουίλερ.

Ο Δημήτρης Θεοδώρου είναι κλειστός στον ΑΠΟΕΛ κάτι που παραδέχθηκε και ο Γιώργος Τσόκκος στη Συνέλευση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα κάνει άλλη μια προσπάθεια για να πάρει και τον Μάριο Ηλία στους γαλαζοκίτρινους, αφού τόσο ο ίδιος αλλά και ο προπονητής πιστεύουν πολύ στην αξία του διεθνούς επιθετικού. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και την κίνηση ενίσχυσης που έγινε ήδη με τον Ανδρέα Καρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ