aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ αλήθεια για τον Γιώργο Δώνη...

Η αλήθεια για τον Γιώργο Δώνη…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Και ξαφνικά στον ΑΠΟΕΛ επικρατεί ανήσυχη ηρεμία! Και αυτό γιατί ο Γιώργος Δώνης, όπως ενημέρωσε τη διοίκηση, δέχθηκε βολιδοσκόπηση από την Αλ-Αχλί κατά πόσον είναι διατεθειμένος να αντικαταστήσει τον Σεργκέι Ρεμπρόφ στον πάγκο του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ελλαδίτης προπονητής, όπως είχε ξεκαθαρίσει, δεν έχει δεχθεί επί της παρούσης επίσημη πρόταση, ούτε στα γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ είχε φτάσει μέχρι χθες προσφορά.

Το τι μπορεί να γίνει όμως ανά πάσα στιγμή δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς, εκτός από την ενδιαφερόμενη ομάδα ή ακόμη τον ίδιο τον προπονητή. Σε τέτοια θέματα, όλα μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη, ιδιαίτερα στην εν λόγω περίπτωση κατά την οποία ο ενδιαφερόμενος σύλλογος θέλει να καταλήξει στον εκλεκτό το συντομότερο δυνατόν. Η Αλ-Αχλί, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, θεωρεί ως ιδανική λύση τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ από τη στιγμή που γνωρίζει τα του πρωταθλήματος της χώρας καθώς διετέλεσε τεχνικός της Αλ-Χιλάλ.

Σε περίπτωση τώρα που η βολιδοσκόπηση μετουσιωθεί σε πρόταση, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Δώνης και το επιτελείο του να αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», αφού τα λεφτά που θα προβλέπει η συνεργασία θα είναι τέτοια που δεν θα τους αφήνουν άλλο περιθώριο. Βλέπετε, λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πάρα πολλά στην Αλ-Αχλί. Αυτό δεν συνιστά πρόβλημα…

Είναι γι’ αυτό άλλωστε που με το άκουσμα της είδησης προκλήθηκε μια ανησυχία στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Μια ενδεχόμενη αποχώρηση του τεχνικού τιμ στη φάση που βρίσκονται οι υποχρεώσεις της ομάδας θα αποτελέσει μεγάλο ρίσκο. Η διατήρηση των κεκτημένων για έκτη σερί αγωνιστική περίοδο είναι ένας τεράστιος στόχος για τους γαλαζοκίτρινους και σε περίπτωση που κουνήσει μαντήλι ο Δώνης θα αποτελέσει πισωγύρισμα στην όλη προσπάθεια.

Η Αλ-Αχλί θέλει να υπάρξει το συντομότερο κατάληξη, οπότε τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Δώνης, αν το επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ αν καταθέσει συγκεκριμένο πόσο όπως προνοεί η συμφωνία που υπέγραψε το καλοκαίρι και ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Υπάρχει αποζημίωση δύο μηνών, ανεξαρτήτως εάν προκύπτει πρόταση ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ