aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ αλήθεια για Εφραίμ και Αλωνεύτη!

Η αλήθεια για Εφραίμ και Αλωνεύτη!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες δύο κυρίως εβδομάδες όσον αφορά στην προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του Στάθη Αλωνεύτη με τον ΑΠΟΕΛ.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκίνησαν οι ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως καμία κουβέντα δεν έγινε σχετικά με τη χρονική διάρκεια που θα έχει το νέο συμβόλαιο και πολύ περισσότερο ποιες θα είναι οι απολαβές του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Το ραντεβού μεταξύ των ιθυνόντων στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ και του εκπροσώπου του Αλωνεύτη πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει πριν από τα Χριστούγεννα, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα και εκφράζεται η αισιοδοξία πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα πέσουν οι υπογραφές. Οι παράγοντες των γαλαζοκιτρίνων θέλουν να βάλουν το συντομότερο τελεία με την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Κύπριο εξτρέμ, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας.

Ο Στάθης από την 5η αγωνιστική που είχε περάσει ως αλλαγή στο 84ο λεπτό του ματς με τον Άρη, δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι κατά το οποίο δεν αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα, συνδυάζοντας την καλή του απόδοση με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Όσον αφορά στον Γιώργο Εφραίμ, επίσης από εβδομάδας θα γραφτεί ο επίλογος σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. To πιθανότερο είναι να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ