aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η αδυναμία του ΑΠΟΕΛ στα ψώνια από τη Σούπερ Λιγκ και η... γκάφα του Μπέου...

«Η αδυναμία του ΑΠΟΕΛ στα ψώνια από τη Σούπερ Λιγκ και η… γκάφα του Μπέου με Φεράρι»

Έναν από τα κορυφαία και σταθερά σε απόδοση αριστερά μπακ των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα πήρε ο ΑΠΟΕΛ και φαίνεται πως το πέτυχε σε τιμή ευκαιρίας.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν και επιβεβαιώνονται από τα ελλαδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι πλήρωσαν περίπου 70.000 στον Βόλο για την αγορά του Αργεντινού μπακ. Η ιστοσελίδα radar.gr σε παρασκηνιακή της στήλη κάνει αναφορά στις τρελές οικονομικές απαιτήσεις που είχε πέρυσι ο Αχιλλέας Μπέος για τον Φεράρι με αποτέλεσμα ένα χρόνο αργότερα να αποχωρήσει με ελάχιστα χρήματα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο ΑΠΟΕΛ αυτό το καλοκαίρι δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα μετεγγραφικά ψώνια από Σούπερ Λίγκα, αλλά όχι σε Έλληνες ποδοσφαιριστές…

Πήρε τον ελεύθερο στόπερ Κρέσπο (ΠΑΟΚ), τον ελεύθερο μέσο Ντάλσιο (Ιωνικό) και αγόρασε από τον Βόλο τον Αργεντινό αριστερό μπακ, Φεράρι! Παραλίγο δε, να έκανε δικό του και τον Βραζιλιάνο μέσο, Σάσα, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, αλλά ο τελευταίος για οικογενειακούς λόγους αποφάσισε να γυρίσει στην πατρίδα του και να υπογράψει στη Φορταλέζα.

Τώρα, όσον αφορά τη μετεγγραφή του Φεράρι, ένα χρόνο πριν, άνοιξη και καλοκαίρι του 2021 δηλαδή, ο Βόλος είχε δεχτεί προτάσεις κατά σειρά από ΠΑΟΚ / ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (η τελευταία χρονικά, τέλη Αυγούστου).

Με τον… πονηρό Αχιλλέα Μπέο να τον κοστολογεί τη μία με 400.000 ευρώ και την άλλη με 300.000 ευρώ και να μην πέφτει κάτω από αυτά. Με τον Αργεντινό να του μένει… αμανάτι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την τρέχουσα σεζόν στο παζάρι κυκλοφορούσαν αξιόλογοι, ελεύθεροι μπακ, όπως οι Γκάνεα / Πίρσμαν…

Με αυτά και με αυτά, ο Μπέος αναγκάστηκε –έναν χρόνο μετά– να πουλήσει τον Φεράρι στον ΑΠΟΕΛ με μόλις 70.000 ευρώ, παρότι ξεκίνησε τις απαιτήσεις του από τις 120.000! Δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, αφού τον Γενάρη θα μπορούσε να υπογράψει όπου ήθελε. Ας πρόσεχε, ο Δήμαρχος…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ