aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛHλιάδης για ευρωπαϊκή επιτυχία, ανανεώνεις, ενίσχυση και γήπεδο

Hλιάδης για ευρωπαϊκή επιτυχία, ανανεώνεις, ενίσχυση και γήπεδο

Για τη μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM, o εκ των αντιπροέδρων της ποδοσφαιρικής εταιρείας των “γαλαζοκιτρίνων”, Βάσσος Ηλιάδης.

Τι δήλωσε ο κύριος Ηλιάδης:

«Ήταν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην 90χρονη ιστορία της ομάδας. Όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά θέσαμε τρεις στόχους: Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία με την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τα καταφέραμε κόντρα στην Κοπεγχάγη και ο δρόμος που ανοίχτηκε στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη σωστή δουλειά από παίκτες και προπονητές, μας φέρνει σε μια ευχάριστη θέση».

Για τα σπουδαία επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ:

«Είναι όλα τα ρεκόρ. Δεν είναι Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ας μην ξεχναμε ότι το Γιουρόπα Λιγκ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διργάνωση της ΟΥΕΦΑ. Αγωνίζονται ομάδες με μεγάλα μπάτζετ. Πετύχαμε όλα αυτά τα ρεκόρ. Είναι νούμερα που δείχνουν τη δουλειά που γίνεται από την ομάδα μας. Με το σπαθί μας πήραμε οικονομική ανάσα, πήραμε βαθμούς που θα μας βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια. Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Όταν ξεκινούσαν οι αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, είχαμε θέσει ως στόχο την πρόκριση. Είναι μεγάλο επίτευγμα τα όσα καταφέραμε. Υπάρχει το ρόστερ, οι Κύπριοι και θέλουμε να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια πρωταθλήματος».

Για τον Τόμας Κρίστιανσεν:

«Έχει δεχθεί κριτική για ορισμένες επιλογές. Είναι καθημερινά στις προπονήσεις και βλέπει ποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην 11άδα».

Για τον Αλωνεύτη:

«Αν έκανε το λάθος να βιαστεί ο κύειος Κρίστιανσεν και να ακούσει το τι λεγόταν από τον κόσμο θα του έκανε κακό. Το ΑΠΟΕΛ διαθέτει ακόμα τρεις ισάξιους εξτρέμ. Εκείνη τη χρονική περίοδο έκρινε ότι οι κατάλληλοι να ξεκινήσουν ήταν κάποιοι άλλοι».

Αν θα γίνει κίνηση ανανέωσης με τον Τόμας Κρίστιανσεν:

«Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα με τον προπονητή. Ο ίδιος ήθελε ένα χρόνο συμβόλαιο. Όταν φτάσει ο χρόνος για να το συζητήσουμε, θα το πράξουμε».

Για την κριτική που δέχτηκε η διοίκηση, όταν δεν αποκτήθηκε επιθετικός:

«Την τελευταία μέρα των μεταγραφών έγιναν προσπάθειες για να έρθει ακόμα ένας επιθετικός. Προσπαθήσαμε να υπογράψουμε τον Ορλάντο Σα, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε να πάει στη Σταντάρ Λιέγης. Το ΑΠΟΕΛ δείχνει πληρότητα στο ρόστερ του. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν στο γκολ».

Για τις ανανεώσεις:

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε ότι καλό διαθέτουμε. Είναι στις σκέψεις μας η ανανέωση με άλλους ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες βδομάδες θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Για το γήπεδο:

«Υπάρχουν οι επιτροπές που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα. Είναι το όνειρο του κάθε ΑΠΟΕΛίστα. Γίνονται προσεγμένα κάποιες ενέργειες».

Αν έχει προτίμηση για αντίπαλο στην επόμενη φάση:

«Εδώ που φτάσαμε θα ήταν ιδανικό να έχουμε μια κλήρωση με την οποία θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους «16».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ