aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑH τρομερή ιστορία του Τραμετσάνι, πήρε τους παίκτες σε εργοστάσιο βαφής!

H τρομερή ιστορία του Τραμετσάνι, πήρε τους παίκτες σε εργοστάσιο βαφής!

Μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Πάολο Τραμετσάνι στα αρχικά στάδια της προπονητικής του καριέρας δημοσιεύει η ιστοσελίδα evz.ro. Ο Ιταλός πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ εργάστηκε ως πρώτος προπονητής για πρώτη φορά στην Λουγκάνο τη σεζόν 2016-17.

Στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου και μετά τη βαριά ήττα από την Τουν με 5-2, μάλιστα εντός έδρας, ο Πάολο Τραμετσάνι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ώστε να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Πώς τα κατάφερε; Με μία ομολογουμένως ριζοσπαστική απόφαση. Έδωσε εντολή σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να ξυπνήσει από πολύ νωρίς το πρωί και έδωσαν ραντεβού στις 5:00 το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. ‘Όλοι πίστεψαν ότι ο εκκεντρικός Ιταλός θα έκανε προπόνηση από το χάραμα για να τιμωρήσει τους παίκτες, αλλά είχαν πέσει έξω.

Ο Τραμετσάνι τους οδήγησε σε ένα εργοστάσιο βαφής στο Νταβέσκο – Σοράγκνο για να τους δείξει πως οι άνθρωποι εργάζονται σκληρά για να βγάλουν τον μισθό τους. Ο Τραμετσάνι είχε πάρει τους ποδοσφαιριστές από τις 6:00 το πρωί στο εργοστάσιο, προτού καν φτάσουν οι εργάτες. Αφού έστειλε το μήνυμα τους πήγε κατευθείαν για προπόνηση.

Εκ του αποτελέσματος η πράξη του Πάολο Τραμετσάνι απέφερε καρπούς. Η Λουγκάνο στα επόμενα πέντε ματς δέχθηκε μία ήττα και κέρδισε τέσσερις φορές, ενώ τερμάτισε τρίτη στη βαθμολογία, πίσω από τις Βασιλεία και Γιουνγκ Μπόις. Η εκπληκτική πορεία της Λουγκάνο χάρισε στον Τραμετσάνι τη δουλειά στη Σιόν την επόμενη σεζόν, ενώ ακολούθως ήρθε η πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ