aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«H τιμή του εκτοξεύθηκε στον… Θεό, για να μην τον αγοράσουν άλλοι»

«H τιμή του εκτοξεύθηκε στον… Θεό, για να μην τον αγοράσουν άλλοι»

Η Ελλαδική ιστοσελίδα Sportdog.gr αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ακούγοντας για «Σειρήνες» από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά το «κόψιμο» του Γιάννη Γιαννιώτα από τον Βίκτορ Σάντζεθ, έθεσε το όριο της πώλησής του στα 3.000.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως αν θέλει, μπορεί να πουλήσει σε πολύ καλές τιμές τους ποδοσφαιριστές του, έστω κι αν αυτοί δεν είναι στα βασικά πλάνα. Κάπου στο ρεπορτάζ, εμπλέκεται και ο ΑΠΟΕΛ του οποίου η διοίκηση δεν μπόρεσε να αγοράσει τα δικαιώματα του, λόγω της υψηλής τιμής με την οποία ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Ελλαδίτη εξτρέμ.

«Όταν υπέγραφε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Γιαννιώτας, είχε στο μυαλό του ότι το μέλλον του στους πρωταθλητές Ελλάδας θα ήταν διαφορετικό… Γιατί τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και το φετινό, δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον Μάρκο Σίλβα (που όμως τον κράτησε στην ομάδα και αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό τον περασμένο Γενάρη) αλλά ούτε και τον Βίκτορ Σάντσεθ! Κι αυτό είναι ένα παράπονο που έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς φέτος περίμεναν πως ο Έλληνας άσος θα έκανε το κάτι παραπάνω στην προετοιμασία και, τουλάχιστον, θα έμενε στο ρόστερ των Πειραιωτών…», αναφέρεται αρχικά στο ρεπορτάζ.

«Τα πράγματα, όμως, ήρθαν διαφορετικά, η ιστορία είναι γνωστή και ο Γιαννιώτας υπέγραψε συμβόλαιο, ξανά με τη μορφή δανεισμού, στον ΑΠΟΕΛ. Ο κυπριακός σύλλογος τον περασμένο Γενάρη έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα άσο να φορέσει τη φανέλα του και με τη δική του παρουσία στο γήπεδο και εκείνη του Τιμούρ Κετσπάγια στην άκρη του πάγκου, κατάφερε να κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα… Για αυτό και μετά το “κόψιμο” του Γιαννιώτα από τον Βίκτορ, υπήρξαν σενάρια που ήθελαν την ΑΕΚ να ασχολείται με την περίπτωσή του!», σημειώνεται ακολούθως και προστίθεται στο εν λόγω ρεπορτάζ:

«Δεν ήταν, όμως, μόνο η “Ένωση” που έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη του Ολυμπιακού, που με τη σειρά του ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να μάθει με πόσα χρήματα θα μπορούσε να φύγει από τον Πειραιά! Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση που έλαβε, όπως αποκαλύπτει η στήλη SportDog Penalty του SportDog; Ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει 3 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του! Παρότι “κομμένος” από τον Βίκτορ, η τιμή του βρίσκεται στον… Θεό, προφανώς επειδή είχαν φτάσει στα αυτιά των Πειραιωτών οι σειρήνες που ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και, κυρίως, η ΑΕΚ ηχούσαν στα αυτιά του παίκτη…».

Καταληκτικά αναφέρεται: «Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο οι “ερυθρόλευκοι” έκοψαν τη… φορά στον Γιαννιώτα, που έλεγε ότι δεν ξαναπάει δανεικός και προσέβλεπε να αγωνιστεί σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Με αποτέλεσμα, τελικά, να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ