aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«H σκληρή δουλειά και το δέσιμο μιας νέας ομάδας έχει ξεκινήσει»

«H σκληρή δουλειά και το δέσιμο μιας νέας ομάδας έχει ξεκινήσει»

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από σήμερα (18/06) στην Πολωνία και μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Ουσιαστικά, από σήμερα θα αρχίσουν να ανεβάζουν ρυθμό οι παίκτες, με τις εντολές να πέφτουν βροχή. Το τεχνικό τιμ έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα, το οποίο αποσκοπεί βεβαίως στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία προκειμένου η ομάδα να βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει της πρώτης επίσης υποχρέωσης στις 10 ή 11 Ιουλίου.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και οι συνεργάτες του θα «τρέξουν» πολύ τους 26 ποδοσφαιριστές συν τρεις τερματοφύλακες, οι εντολές θα είναι συνεχόμενες και σίγουρα, οι απαιτήσεις στο βασικό στάδιο προετοιμασίας θα είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με το αμέσως επόμενο.

Το μενού επί πολωνικού εδάφους θα περιλαμβάνει και ασκήσεις που άπτονται της τακτικής, με στόχο η ομάδα να βελτιωθεί στον αμυντικό και επιθετικό τομέα σε σχέση με τη λήξασα σεζόν. Σημαντικά κρίνονται και τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν καθώς ο Μπαλταζάρ θα καταγράψει συμπεράσματα, υποβοηθητικά για το έργο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ