aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«H πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον Σάιντ ήταν €200.000»

«H πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον Σάιντ ήταν €200.000»

Περί τα μέσα Ιανουαρίου ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «alfredopedulla.com» είχε αποκαλύψει πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον Γκανέζο, με ιταλική υπηκοότητα επιθετικό, Αχμέτ Σάιντ, όμως η προσφορά των γαλαζοκιτρίνων δεν είχε ικανοποιήσει τη διοίκηση της Χάιντουκ Σπλιτ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πίσω από τη «βιτρίνα», βάσανα αβάσταχτα για τον Φακινέτι

Σημερινό δημοσίευμα μιας άλλης ιστοσελίδας, της «slobodnadalmacija.hr» αποκαλύπτει το ύψος της πρότασης που ισχυρίζονται ότι είχε καταθέσει η ομάδα της Λευκωσίας για τον 25χρονο φορ. «Ο Σάιντ προφανώς θα μπορούσε να είχε πωληθεί στον ΑΠΟΕΛ από τη Λευκωσία για 200.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν συνέβη και η μεταφορά του παίκτης δεν ολοκληρώθηκε», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Ανοικτό παράθυρο μετεγγραφής μέχρι τα μεσάνυκτα

Τη φετινή σεζόν ο ύψους 1.80μ. επιθετικός κατέγραψε 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε εφτά γκολ. Αγωνίζεται στην Χάιντουκ από το καλοκαίρι του 2016 και μέχρι σήμερα έπαιξε συνολικά σε 67 αγώνες πρωταθλήματος και σημείωσε 21 γκολ. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Τζένοα και ακολούθως έπαιξε δανεικός σε Μόντζα (10 συμμετοχές, 0 γκολ) και Μάντοβα (34 συμμετοχές, 5 γκολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ