aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH παρουσία του (άνεργου) Γιοβάνοβιτς και το χρήμα της Αλ Νασρ

H παρουσία του (άνεργου) Γιοβάνοβιτς και το χρήμα της Αλ Νασρ

Όταν σε διάστημα εφτά χρόνων κάτι γίνεται μόλις για δεύτερη φορά, ε, τότε αποτελεί είδηση. Και η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «Αμμόχωστος» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν κάτι που μόνο στα… ψιλά δεν πέρασε.

Από το 2013 όταν αποχώρησε από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, στη δεύτερη θητεία του, ο Σερβοέλληνας προπονητής μόλις δύο (!) φορές παρακολούθησε από κοντά την ομάδα που οδήγησε σε τεράστιες επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη, με αποκορύφωμα την επική πορεία μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012.

Ο «στρατηγός», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ είχε βρεθεί στο ΓΣΠ τον Μάρτιο του 2017 στον πρώτο αγώνα των γαλαζοκιτρίνων με την Άντερλεχτ για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Σχεδόν 2,5 χρόνια μετά έκανε την επανεμφάνισή του στα κυπριακά γήπεδα για να δει παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πήγε στον Γιοβάνοβιτς ο Πετρίδης

Για όσους, πάντως, δημιούργησαν σενάρια επιστροφής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε πάγκο κυπριακής ομάδας ενημερώνουμε πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη στο μυαλό του Σερβοέλληνα τεχνικού στην παρούσα φάση. Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι μπορεί να είναι άνεργο, όμως με βάση το συμβόλαιο που είχε στην Αλ Νασρ πληρώνεται και μάλιστα με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Διαβάστε επίσης: Γιοβάνοβιτς: Από τους 22 μόνο ο Κίσσας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ