aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH παραδοχή Πετρίδη για τεράστιο έλλειμμα και η βεβαιότητα για τον τίτλο

H παραδοχή Πετρίδη για τεράστιο έλλειμμα και η βεβαιότητα για τον τίτλο

Μιλώντας στη διάρκεια του fan day του ΑΠΟΕΛ στις εγκαταστάσεις του «Parimatch Αρχάγγελος» ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οικονομικό έλλειμμα που αντιμετωπίζει η ομάδα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό δίνοντας την υπόσχεση ότι η διοίκηση δεν θα αφήσει τον ΑΠΟΕΛ να κινδυνεύσει.Δήλωσε δε βέβαιος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε την πρώτη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ ο Πετρίδης (vid)

Το σχετικό απόσπασμα: «Μου δίνεται η ευκαιρία να αναφερθώ για κάτι συγκεκριμένα. Υπήρχαν κάποιες τεχνικές δυσκολίες, να περιμένετε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναφερθώ για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε πριν υπάρχει τελική κατάληξη. Έχουμε οικονομική δυσχέρεια, λόγω της απογοητευτικής μας εμφάνισης στην Ευρώπη, δεν είναι κρυφό. Έχουμε το πιο μεγάλο προϋπολογισμό και είναι φυσιολογικό. Το έλλειμμα της χρονιάς είναι τεράστιο, όμως να ξέρει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ότι η διοίκηση δεν πρόκειται να αφήσει τον ΑΠΟΕΛ να κινδεύσει οικονομικά. Είμαι βέβαιος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ