aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH ώρα της μετεγγραφής του Καρλάο

H ώρα της μετεγγραφής του Καρλάο

Η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει στο τέλος της και ο Καρλάο παραμένει χωρίς ομάδα. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με την Τορίνο ολοκληρώθηκε. Θυμίζουμε πως την περσινή σεζόν ο έμπειρος στόπερ αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ.

Μετά τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ και έφυγε για την Βραζιλία. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο και στο τέλος επέστρεφε στον «Αρχάγγελο». Δεν είναι κρυφό ότι ο Καρλάο όσο σπουδαίος αμυντικός και αν είναι είχε ένα… θεματάκι με τις καλοκαιρινές προετοιμασίες και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μην λαμβάνει μέρος στις κοπιαστικές προπονήσεις του καλοκαιριού.

Στον ΑΠΟΕΛ έκλεισαν το κεφάλαιο Καρλάο και έτρεξαν να καλύψουν το κενό στην άμυνα με τις μετεγγραφές των Λαφράνς και Σάβιτς, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν επίσης οι Μερκής, Ιωάννου και Βούρος. Μπήκαμε αισίως στο τελευταίο εφταήμερο της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και όπως είναι λογικό έφτασε και η ώρα της απόφασης του Καρλάο για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Θα πάρει την απόφαση να επαναπατριστεί μετά από 11 χρόνια καριέρας σε ευρωπαϊκούς συλλόγους ή θα αναζητήσει ξανά «περιπέτειες» στην Ευρώπη; Αν αποφασίσει το δεύτερο να είστε βέβαιοι ότι δεν μένει αδιάφορος για επιστροφή στην Κύπρο. Και είναι πέραν των δύο ομάδων στο νησί που αναζητούν αμυντικό και μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Βραζιλιάνου. Αν βέβαιοι αντιληφθεί και ο ίδιος ότι οι απολαβές του θα μειωθούν αισθητά σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε.

Στόπερ ψάχνει και ο Παναθηναϊκός. Ο Δώνης έχει σε εκτίμηση τον Βραζιλιάνο από την κοινή θητεία τους στον ΑΠΟΕΛ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ