aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH ιδανική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με τον Τάκη Αντωνίου

H ιδανική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με τον Τάκη Αντωνίου

Φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2 ήταν το βράδυ της Δευτέρας (9/12) ο Τάκης Αντωνίου. Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε σωστή την απόφαση της διοίκησης για αποχώρηση του Τόμας Ντολ, ενώ άσκησε κριτική στον Ντομένικο Τέτι, τονίζοντας πως ναι μεν αποκτήθηκαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, όμως σχεδόν όλοι είναι αργοί και όπως ανέφερε αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας.

Ο Τάκης Αντωνίου κληθείς να πει την άποψη του για τον σχηματισμό και τους παίκτες που θα χρησιμοποιούσε στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ επεσήμανε πως θα επέλεγε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Μπέλετς στην εστία, τετράδα στην άμυνα οι Μιχαΐλοβιτς (δεξιά), Ιωάννου (αριστερά) και Μερκή – Βούρο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα ρίχνουν στον… Χατζηλούκα για την αποδέσμευση του Ντολ

Στη μεσαία γραμμή θα επέλεγε σίγουρα τον Άλεφ και δίπλα του έναν εκ των Μάτιτς και Σόουζα, επιτελικό μέσο τον Τάαμαρι, στα «φτερά» της επίθεσης τους Γιάκολις (δεξιά), Εφραίμ (αριστερά) και στην κορυφή έναν εκ των Χαλένιους ή Πάβλοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ