aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEH Hankook σε στέλνει στα παρασκήνια του ΑΠΟΕΛ-Μπιλμπάο

H Hankook σε στέλνει στα παρασκήνια του ΑΠΟΕΛ-Μπιλμπάο

Η Hankook, επίσημος χορηγός του UEFA Europa League, και η εταιρεία Καποδίστριας, Επίσημος Διανομέας των ελαστικών Hankook στην Κύπρο, δίνουν σε τέσσερις φιλάθλους τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της προετοιμασίας ενός αγώνα του UEFA Europa League, μέσα από τα παρασκήνια.

Μέσω διαγωνισμού στη σελίδα της Hankook στο Facebook, στο www.facebook.com/hankook.cyprus, απαντώντας σε μια απλή ερώτηση, δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το Hankook Back Stadium Tour, στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Αθλέτικι Μπιλμπάο, στις 23 Φεβρουαρίου, για τους «32» της διοργάνωσης. Η πρόσκληση θα συνοδεύεται από δύο διπλά, προνομιούχα εισιτήρια για παρακολούθηση του μεγάλου αγώνα, προσφορά της εταιρείας Καποδίστριας.

Το Back Stadium Tour είναι ένα μοναδικό προνόμιο που απολαμβάνει η Hankook, ως χορηγός του UEFA Europa League. Ξεκινάει περίπου τρεις ώρες πριν τη σέντρα, διαρκεί 30-45 λεπτά και δίνει πρόσβαση σε αθέατους χώρους ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου και σε αίθουσες όπου ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τα μεσάνυκτα της Δευτέρας και τα ονόματα των νικητών, που θα προκύψουν μέσα από κλήρωση, θα ανακοινωθούν την προσεχή Τρίτη (21/2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ