aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH φωτογραφία «απάντηση» του ΑΠΟΕΛ από τον «Αρχάγγελο»

H φωτογραφία «απάντηση» του ΑΠΟΕΛ από τον «Αρχάγγελο»

Με πρωινή προπόνηση ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου (2/11) με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στο φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσαν οι γαλαζοκίτρινοι ξεχωρίζει η φωτογραφία αρκετών παικτών της ομάδας αγκαλιά με τον Τόμας Ντολ. Μία κίνηση που στέλνει μηνύματα, καθώς οι συνεχόμενες τιμωρίες ποδοσφαιριστών λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων στην προσπάθεια της διοίκησης να επιβάλει πειθαρχία και να τρίξει τα «δόντια» ενδεχομένως να έστειλε να έχει εκλήφθηκε λανθασμένα από αρκετούς.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά νέα, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Άλεφ ντος Σάντος δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, εντούτοις η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη. Γιάκολις και Μπέζιακ δεν έχουν επίσης τις πιθανότητες με το μέρος τους, ενώ για τον Βούρο επικρατεί αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ντέρμπι.

Ο Ντε Βινσέντι ακολουθεί το κανονικά πρόγραμμα προπόνησης πλην του διτέρματος, ενώ επιστρέφει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ