aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH επιτυχία τους θα τους αποφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη

H επιτυχία τους θα τους αποφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη

Την τέταρτη του συμμετοχή στους ομίλους του Champions League διεκδικεί φέτος το ΑΠΟΕΛ. Μετά το 2009, το 2011 και το 2014, οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν μέσω των διπλών αναμετρήσεων με τη Σλάβια Πράγας να είναι ξανά παρόντες στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν τα καταφέρουν, η επιτυχία τους θα τους αποφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη, πέραν ασφαλώς του κύρους που προσδίδει η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τρίτη 15 Αυγούστου στο ΓΣΠ. Θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision. Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να εξασφαλίσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, που θα του επιτρέπει να πάει με απαιτήσεις στον επαναληπτικό της 24ης Αυγούστου στην Πράγα.

Ασφαλώς το έργο του κόντρα στην Πρωταθλήτρια Τσεχίας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όμως, το ΑΠΟΕΛ έδειξε πως διαθέτει την εμπειρία να ανταποκριθεί σε τέτοιους αγώνες, κάτι που φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο με αντίπαλο την Πρωταθλήτρια Ρουμανίας Βιτορούλ.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας με προπόνηση στο ΓΣΠ. Τον αγώνα του Δεκαπενταύγουστου αναμένεται να παρακολουθήσουν πέραν των 15.000 θεατών.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ισπανός Antonio Miguel Mateu Lahoz με βοηθούς τους Pau Cebrian Devis και Roberto Diaz Perez Del Palomar, 4ο διαιτητή τον Teodoro Sobrino και επιπρόσθετους τους Jesus Gil Manzano και Carlos Del Cerro Grande (όλοι από την Ισπανία).

Να σημειωθεί πως το ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση αποκλεισμού του από τη Σλάβια θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ