aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Μπανιόρο και το μέλλον του Ζαχίντ

H επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Μπανιόρο και το μέλλον του Ζαχίντ

Για τα μετεγγραφικά σενάρια που θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να έχει προσύμφωνο με τον ακραίο επιθετικό, Γιαγιά Μπανιόρο από την Μπουργκίνα Φάσο, ο οποίος ανήκε στη Σάντος τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον Super Sport FM (104,0) ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα προσύμφωνο, ενώ τόνισε ότι πριν φύγει ο Απρίλιος έχουν συνδεθεί με τον ΑΠΟΕΛ 11 ονόματα ποδοσφαιριστών.

«Συμπληρώσαμε ενδεκάδα, το είπα και χθες. Η μετεγγραφολογία συνήθως αρχίζει πιο αργά. Το άρθρο αναφέρεται σε λόγια του Ντα Σίλβα ο οποίος λέει πως δεν ξεκαθάρισε αν το στάτους του παίκτη θα είναι δανεισμός ή συμφωνία. Αυτά είναι τα λόγια του. Δεν υπάρχει προσύμφωνο. Αυτή είναι η ουσία, έχουν προταθεί διάφοροι παίκτες. Πριν κλείσουμε τον Απρίλιο, έχουν συνδεθεί 11 ονόματα με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό προϋποθέτει μια μεγάλη δόση υπερβολής. Δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι, σε ότι αφορά τον προγραμματισμό, το τμήμα σκάουτινγκ αναλύει περιπτώσεις παικτών. Κάποιοι ενδιαφέρουν ναι, αλλά δεν έχουν κλείσει», ανέφερε και τοποθετήθηκε και στο θέμα επιστροφής του Γκαγιάς Ζαχίντ που αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ.

«Σαφώς θα επιστρέψει, είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Η συμφωνία προϋποθέτει πως για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, πρέπει να πληρώσει. Δεν θα μιλήσω για τον Ζαχίντ, ισχύει για όλη την ομάδα που έχουν συμβόλαιο. Γνωρίζετε εσείς ή οποιοσδήποτε τα οικονομικά δεδομένα του Σεπτεμβρίου; Ποια ομάδα μπορεί να κάνει εκτίμηση με γήπεδα χωρίς φιλάθλους. Είπα πως θα χάσουμε εμείς 1.500.000 ευρώ και από τα εισιτήρια διαρκείας άλλα τόσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ