aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣH Δερύνεια «πάτησε» τον ΑΠΟΕΛ!

H Δερύνεια «πάτησε» τον ΑΠΟΕΛ!

Η Αναγέννηση Δερύνειας συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα σε ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής κέρδισε στην έδρα της που αποτελεί «απόρθητο φρούριο» το ΑΠΟΕΛ με 3-1 και παραμένει στην κορυφή. Ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε την τρίτη του ήττα και οπισθοχώρησε βαθμολογικά μετά από τρεις σερί νίκες.

Η Αναγέννηση εξασφάλισε μετά από μάχη και πολύ κλειστό αγώνα το πρώτο σετ με 25-22 και προηγήθηκε με 1-0. Ο αγώνας δεν διέψευσε τα προγνωστικά τουλάχιστον στο πρώτο σετ ότι η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ. Στο δεύτερο σετ οι πορτοκαλί εκμεταλλεύτηκαν τις αρετές τους και αφού βρήκαν πεδίο δράσης τα ατού της ομάδας κέρδισαν σχετικά άνετα την Αναγέννηση Δ. που υστέρησε με 18-25. Το 1-1 έδωσε στο ντέρμπι άλλη τροπή ενόψει της συνέχειας.

Η Αναγέννηση Δερύνειας έδειξε για άλλο ένα αγώνα τη μεγάλη της φετινή κλάση. Ενώ έχασε μάλλον εύκολα το δεύτερο σετ στο τρίτο επανήλθε περιόρισε τα λάθη και μετά από ένα φοβερό φινάλε  πήρε το σετ με 25-23, ανακτώντας το προβάδισμα με 2-1 σετ. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εξίσου εξαιρετικό, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες.

Στο τέταρτο σετ μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν οι πράσινοι. Ξεδιπλώνοντας στο τερέν όλο το ταλέντο τους πήραν εύκολα το σετ με 25-15 και τον αγώνα με 3-1 σετ. Στον αντίποδα ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πολύ άσχημα στο σημείο αυτό και έχασε φυσιολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ