aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH ατάκα του Ουζουνίδη για την Ομόνοια

H ατάκα του Ουζουνίδη για την Ομόνοια

Πολύ ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα δύσκολο περιμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης το νέο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet στάθηκε ιδιαίτερα στην Ομόνοια τονίζοντας πως «επέστρεψε» (σ.σ. στη διεκδίκηση τίτλων), ενώ όπως είπε θα έχει συνοχή αφού διατήρησε σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ της και τον ίδιο προπονητή. Επιπλέον, ο Εβρίτης τεχνικός σημείωσε πως έχει παρέλθει ο καιρός που οι μεγάλες ομάδες στην Κύπρο κατακτούσαν αήττητες ή με μία ήττα πρωτάθλημα.

«Περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Από πέρσι έδειξαν Ομόνοια και Ανόρθωση ότι έχουν επανέλθει. Υπάρχει ο Απόλλων, η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, η Πάφος που πιστεύω θα έρθει σιγά – σιγά στο πάνω γκρουπ. Περιμένω ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Τις εποχές που περιμέναμε ότι οι μεγάλες θα είναι αήττητες ή με μια ήττα πρέπει να τις ξεχάσουμε. Θα υπάρχουν δυσκολίες. Βλέπουμε την Ομόνοια ότι ήρθε, δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, είναι ο ίδιος προπονητής, θα έχει συνοχή», επεσήμανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ