aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H αστυνομία για την υπόθεση Τζεμπούρ

Τα μπλεξίματα του Ραφίκ Τζεμπούρ με την αστυνομία δεν σταματούν. Ο Αλγερινός καταζητείται αφού παλιότερα σε μπλόκο της αστυνομίας είχε διαπιστωθεί ότι οδηγούσε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Στην έρευνα που του έγινε τότε ο ίδιος είχε πει στα όργανα της τάξης ότι το είχε δανειστεί από ένα φίλο του που έχει επιχείρηση με μεταχειρισμένα Ι.Χ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει κανένα θέμα με το νόμο, όμως σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα livesport αναφέρει ότι το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου έχει στείλει έγγραφο στις ποδοσφαιρικές Αρχές με κοινοποίηση στην Εισαγγελία Πρωροδικών Θεσσαλονίκης.

Το έγγραφο αναφέρει: «Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης κατόπιν παραγγελίας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σε εκτέλεση ανωτέρω σχετικής παραγγελίας, παρακαλούμε όπως το ταχύτερο δυνατό μας γνωστοποιήσετε την δηλωθείσα διεύθυνση κατοικίας του υπηκόου Γαλλίας DJEBBOUR RAFIK, ο οποίος τυγχάνει παίκτης του Άρη, προκειμένου η υπηρεσία μας να περαιώσει τη σχετική δικογραφία άμεσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ