aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH αρχή είναι το ήμισυ του παντός

H αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Στο πρώτο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Αστάνα κάνει αναφορά η οπαδική ιστοσελίδα apoel.net.

Αναλυτικά:

Σε 12 μέρες ο ΑΠΟΕΛ δίνει την πρώτη και κατά πολλούς πιο καθοριστική μάχη για τους ομίλους του Europa League. Η πρώτη αγωνιστική μας φέρνει αντιμέτωπους με την Αστάνα στο ΓΣΠ, σε έναν αγώνα που θεωρείται ορόσημο. Και αυτό γιατί οι εκτιμήσεις λένε ότι πρόκειται για τις δυο ομάδες που θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση.

Παρόλο λοιπόν που πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ τεσσάρων ομάδων η αλήθεια είναι ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Η ομάδα μας θέλει να κάνει μια καλή πορεία φέτος σε αντίθεση με πέρσι που πάτωσε. Αυτό πρακτικά σημαίνει την μέγιστη δυνατή συγκομιδή βαθμών στους εντός έδρας αγώνες, δηλαδή νίκη επί της Αστάνα.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι νομίζουν πολλοί και είναι για αυτό που από το στόμα των υπευθύνων δεν γίνεται καμία αναφορά για πρόκριση. Η ομάδα μας ακόμα έχει πολλά αγωνιστικά θέματα να λύσει και δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό ΑΠΟΕΛ από αυτόν που έχουμε δει στους τελευταίους αγώνες.

Είτε αρέσει είτε όχι ο αγώνας με την Αστάνα έχει και την εξωαγωνιστική πτυχή όπου με νίκη θα κοπάσουν έστω προσωρινά οι φωνές διαμαρτυρίας και μουρμούρας που υπάρχουν ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα ενταθούν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ