aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH απάντηση της Σαλαμίνας για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ

H απάντηση της Σαλαμίνας για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ

Επιβεβαιώνουν στη Νέα Σαλαμίνα το ανεπίσημο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Ιωάννη Κωστή. Μιλώντας στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Λάζος επεσήμανε ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επίσημη πρόταση τονίζοντας πως η Σαλαμίνα δεν θα ξεπουλήσει κανένα από τα «φυντάνια» της.

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Έχουμε το καλύτερο φυτώριο ποδοσφαιριστών. Όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους, όμως δεν θα ξεπουλήσουμε κανέναν από αυτούς. Είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα σε σχέση με παλιά όταν αντιμετωπίζαμε οικονομικά προβλήματα και ίσως να πουλούσαμε σε πιο χαμηλή τιμή. Θα προστατέψουμε τα συμφέροντα του σωματείου. Διάβασα τις δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη, είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά δεν έχει γίνει οποιαδήποτε πρόταση. Οι εξελίξεις θα τρέξουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Κατά την προσωπική μου άποψη είναι ο πιο εξελίξιμος παίκτης μας, δεν είναι για επίπεδο κυπριακού πρωταθλήματος αλλά πιο ψηλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ