aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH ανάρτηση του Τάαμαρι που συγκέντρωσε 11.500 likes

H ανάρτηση του Τάαμαρι που συγκέντρωσε 11.500 likes

Ο Μούσα Αλ Τάαμαρι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο φετινό πρωτάθλημα. Με τις εμφανίσεις του οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του τίτλου και όπως ήταν λογικό σάρωσε τα βραβεία στην εκδήλωση του ΠΑΣΠ για τους κορυφαίους της χρονιάς.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Ιορδανός ανήρτησε φωτογραφία με το τρόπαιο του MVP του πρωταθλήματος και ευχαρίστησε τον ΑΠΟΕΛ, την Κύπρο και την Ιορδανία: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που με υποστηρίζουν. Ευχαριστώ την Κύπρο, ευχαριστώ την Ιορδανία, ευχαριστώ την οικογένειά μου», έγραψε ο 21χρονος επιθετικός και ακολούθησαν μηνύματα λατρείας προς το πρόσωπό του.

Σε μερικές ώρες η ανάρτηση του Τάαμαρι συγκέντρωσε 11.500 likes και 578 σχόλια με τους συμπατριώτες του να κάνουν «επίθεση» λατρείας στον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

 

View this post on Instagram

 

I want to thank ALL the fans of APOEL that supported me…thank you Cyprus…thank you Jordan…thank you my family #MONOAPOEL

A post shared by Mousa Tamari (@mousa_tamari_13) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ