aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH άφιξη Εντονγκαλά και η ατάκα Πετρίδη για τα «τρελά λεφτά της Μίντιλαντ»

H άφιξη Εντονγκαλά και η ατάκα Πετρίδη για τα «τρελά λεφτά της Μίντιλαντ»

Δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια ο ΑΠΟΕΛ περιμένοντας τις… ορέξεις της Μίντιλαντ σχετικά με το μέλλον του Νταβίντ Ακιντόλα. Οι γαλαζοκίτρινοι «ξεψάχνισαν» αρκετά το μετεγγραφικό παζάρι για απόκτηση ακραίου επιθετικού και συμφώνησαν με τον Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

Ο Κονγκολέζος με βελγικό διαβατήριο ακραίος επιθετικός ήρθε στην Κύπρο το Σάββατο (15/8) για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 270.000 ευρώ. Ο 29χρονος ταχύτατος εξτρέμ πληροί τις προδιαγραφές που έθεσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και όπως δήλωσε στο Goal.com.cy ο πρώην συμπαίκτης του στην Σταντάρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαΐφης αν αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων του θα κάνει τη διαφορά.

Η κύρια θέση του Εντονγκαλά είναι στο δεξί φτερό της επίθεσης, εκεί όπου αγωνίζεται συνήθως ο Τάαμαρι. Και οι δύο μπορούν να παίξουν και στην αντίθετη πλευρά, ενώ θυμίζουμε πως στο ρόστερ για τις θέσεις των ακραίων επιθετικών υπάρχουν επίσης οι Κλωναρίδης, Εφραίμ, Γιάκολις και Χάνι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το deal για Νικόλα Ιωάννου και στο… βάθος Νίκλας Χουλτ

Το κεφάλαιο Ακιντόλα δεν έχει κλείσει για τον ΑΠΟΕΛ, όμως εδώ και καιρό οι γαλαζοκίτρινοι γνώριζαν ότι τα δεδομένα με τον Νιγηριανό εξτρέμ δεν είναι εύκολα. Άλλωστε, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης σε ερώτηση που δέχθηκε στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας είχε πει χαρακτηριστικά ότι «οι Δανοί ζητούν τρελά λεφτά». Η προσφορά 500.000 ευρώ του ΑΠΟΕΛ δεν «έψησε» την Μίντιλαντ που θεωρεί ότι μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα, όμως στον «Αρχάγγελο» δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψουν στις ορέξεις των Δανών που αντιλήφθηκαν τη «μάχη» ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας για τον 24χρονο εξτρέμ και επιδιώκουν να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Από το στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, θετικός στον κορωνοϊό και όλοι σε καραντίνα!

Σε περίπτωση αποχώρησης του Τάαμαρι, σενάριο που θα παραμένει ανοικτό όσο δεν υπογράφει επέκταση συνεργασίας ο Ιορδανός ο ΑΠΟΕΛ εκτός απρόοπτου θα κινηθεί για απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ. Ακιντόλα ή κάποιος άλλος είναι το ερώτημα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ