aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓυρίζουν «ττενέκκα» για χάρη του Χαλένιους!

Γυρίζουν «ττενέκκα» για χάρη του Χαλένιους!

Ο Λίνους Χαλένιους κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ, και μια από τις ομάδες που θέλει διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι και η Σούντσβαλ, από την οποία είχαν αποκτήσει τον παίκτη οι «γαλαζοκίτρινοι». Ωστόσο, η πρώην ομάδα του Σουηδού επιθετικού δεν έχει τα χρήματα για ν’ ανταγωνιστεί την Γκέτεμποργκ που έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Γι’ αυτό, η διοίκηση της ομάδας σκέφτηκε να βρει τα χρήματα με άλλον τρόπο. Πως; Απευθύνοντας κάλεσμα στους οπαδούς για οικονομική ενίσχυση. «Ως ελεύθερος παίκτης, ο Χαλένιους περπατά στους δρόμους της Σουηδίας και της Νόρλαντ. Βοηθήστε μας να του δείξουμε το δρόμο για το σπίτι, στη Σούντσβαλ! Συμμετέχοντας όλοι, ενωμένοι και συνεισφέροντας, μπορούμε να δείξουμε στον Λινους τον δρόμο για το σπίτι του ξανά. Δεν θα είναι δυνατό χωρίς εσένα, ο Ούμπε (σ.σ. αθλητικός διευθυντής Ούρμπαν Χάγκμπλομ) χρειάζεται βοήθεια!».

Tο πιο πάνω μήνυμα  αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα το… κατέβασαν για άγνωστο λόγο.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ