aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓυρίζει αμέσως σελίδα ο ΑΠΟΕΛ

Γυρίζει αμέσως σελίδα ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένος να γυρίσει αμέσως σελίδα, μετά την προψεσινή ήττα από την ΑΕΛ. Την Πέμπτη θα δώσει ένα κρίσιμο ματς στο Καζακστάν με την Αστάνα, το οποίο ίσως αποδειχτεί καθοριστικό αναφορικά με την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με νίκη θα επιστρέψει στην Κύπρο έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ακόμα και με ισοπαλία ή ήττα, όμως, υπό προϋποθέσεις μπορεί να προκριθεί.

Αρκεί να νικήσει ο Ολυμπιακός τη Γιανγκ Μπόις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι γαλαζοκίτρινοι, όμως, έχουν ανάγκη την αποκόμιση οφέλους για ν’ αυξήσουν τις πιθανότητες τερματισμού στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Μετά το μακρινό ταξίδι της επιστροφής από το Καζακστάν, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει ενώπιόν του λίγες ημέρες για να προετοιμαστεί για ακόμη ένα ντέρμπι. Την άλλη Δευτέρα θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ και μετά την ήττα από την ΑΕΛ, η ανάγκη για νίκη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη για τους Λευκωσιάτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ