aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓράφουν ότι ο «Ντέβι» έκλεισε στην Αλ Νασρ (1,8 εκατομμύρια θα πάρει ο ΑΠΟΕΛ)

Γράφουν ότι ο «Ντέβι» έκλεισε στην Αλ Νασρ (1,8 εκατομμύρια θα πάρει ο ΑΠΟΕΛ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αργεντινός μέσος του ΑΠΟΕΛ, ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία. Στο 40% το ποσοστό του Ολυμπιακού.

Tι αναφέρει το δημοσίευμα:

“Προκάλεσε απορίες η μη συμμετοχή του στο παχνίδι του ΑΠΟΕΛ στη Νορβηγία για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι δεν αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό ματς με την Ρόζενμποργκ μιας και όπως έγινε γνωστός δήλωσε αδιαθεσία. Δεν αποκλείεται όμως αυτό να έχει να κάνει με την μεταγραφή του στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αργεντινός θα φτιάξει βαλίτσες μιας και ο ΑΠΟΕΛ τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας. Πριν από μερικές εβδομάδες ο κυπριακός σύλλογος είχε απορρίψει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ, ζητώντας ακόμα ένα και φαίνεται το αίτημά τους έγινε δεκτό.

Για πoιο λόγο ζητούσαν 3 εκατ. ευρώ; Γιατί ο Ολυμπιακός έχει ακόμα το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη. Οπερ σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στο 1,2, εάν ολοκληρωθεί κι επίσημα το deal με τον ΑΠΟΕΛ να βάζει άλλο 1,8 στην… τράπεζα.

Μένει να δούμε εάν ο Ντε Βινσέντι θα μείνει στην Κύπρο για την (πολύ) σημαντική ρεβάνς με την Ρόζενμποργκ (2-1 το πρώτο παιχνίδι) ή δεν θ’ αγωνιστεί ούτε στο δεύτερο ματς λόγω της μεταγραφής”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ