aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓράφουν και πάλι για Φυτανίδη και ΑΠΟΕΛ

Γράφουν και πάλι για Φυτανίδη και ΑΠΟΕΛ

Όλο και πληθαίνουν τα ονόματα παικτών από την Ελλάδα για τα οποία γράφουν Ελλαδικά ΜΜΕ περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ για απόκτησή τους.

Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης και τώρα Φυτανίδης. Αυτή τη φορά είναι η εφημερίδα «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και η στήλη «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» που κάνει αναφορά περί ενδιαφέροντος των πρωταθλητών Κύπρου για τον άσο του Ατρόμητου.

Το σχετικό δημοσίευμα: «Ο πικρός αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ απ΄τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στερεί πολλά τσουβάλια ευρουλάκια απ΄την κυπριακή ομάδα και συγχρόνως χαμηλώνει την μεταγραφική της ταχύτητα.

Μια φορά ο Σωκράτης Φυτανίδης ήταν και παραμένει στην ατζέντα των «κουμπάρων» οι οποίοι κινούνται για την ενίσχυση στον κεντρικό άξονα της αμυντικής γραμμής.

Κι αυτή την φορά έτσι και το πάρουν απόφαση να ρίξουν νερό στο… μύλο της μεταγραφής του 32χρονου αμυντικού, δεν πρόκειται να κολλήσει το deal στις οικονομικές απαιτήσεις του Ατρόμητου, όπως συνέβη τον Γενάρη του 2014 και ακύρωσε την μετακόμιση του «Φύτα» στο νησί της Αφροδίτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ