aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓράφουν... για Μπεν και τρεις «μεγάλους»

Γράφουν… για Μπεν και τρεις «μεγάλους»

Εξακολουθούν να “συντηρούν” θέμα Μοχάμεντ Μπεν στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει ομάδες της Κύπρου.

Σήμερα, “προέκυψε” νέο δημοσίευμα στην οπαδική ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, redgoal.gr

Αναλυτικά:

Ο Μοχάμεντ Μπεν έκανε μεταγραφή στον Ολυμπιακό πριν ένα χρόνο όμως με το τέλος της σεζόν 2014-2015 τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό, με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επανακτήσει δυνάμεις και αυτοπεποίθηση.

Με τους Βοιωτούς ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 14 ματς και σημείωσε 2 γκολ δείχνοντας να ξεπερνά οριστικά το σοκ του σοβαρότατου (σ.σ. χιαστός) τραυματισμού του.

Μάλιστα, έχει και αρκετούς μνηστήρες καθώς τρεις ομάδες από την Κύπρο και εσχάτως η Λεχ Πόζναν από την Πολωνία, θέλουν την υπογραφή του. Ο ίδιος καλοβλέπει τη μεγαλόνησο ως προορισμό καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από Απόλλωνα Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Η σύζυγός του όμως που είναι από την Πολωνία, σίγουρα θα επιθυμούσε να μετακομίσει οικογενειακώς στην πατρίδα της για να παίξει ο Μοχάμεντ Μπεν στη Λεχ Πόζναν.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο 27χρονος επιθετικός θα περιμένει την εισήγηση του Μάρκο Σίλβα για το αν θα είναι στην προετοιμασία ή όχι και αναλόγως θα αποφασίσει για το μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ