aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Γονίδιο» ο ΑΠΟΕΛίστικος οπαδικός διχασμός, γερό… συκώτι ο Ιταλός

«Γονίδιο» ο ΑΠΟΕΛίστικος οπαδικός διχασμός, γερό… συκώτι ο Ιταλός

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τα συναισθήματα του Πάολο Τραμετσάνι αποκλείεται να είναι από «νάιλον». Είναι δυνατόν ο Ιταλός να μην βιώνει το «κράξιμο» προς το άτομό του από τεράστια μερίδα κόσμου του ΑΠΟΕΛ στα Social Media, ή τουλάχιστον να μην είναι ενήμερος από κοντινά του άτομα; Μπααα, αποκλείεται…

Ο διχασμός στις τάξεις του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, είναι συχνό φαινόμενο και διαχρονικό. Έως και «γονίδιο» θα τολμούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε. Αυτοί που αποτελούν την πλειοψηφία όσον αφορά στην υποστήριξη μίας συγκεκριμένης άποψης, θεωρούν πως είναι οι «πραγματικοί» ΑΠΟΕΛίστες και οι άλλοι της αντίπερα όχθης που αποτελούν τη μειοψηφία, είναι οι λάτρεις της πίστωσης χρόνου και συστήνουν περισσότερη υπομονή. Οι τελευταίοι, δήθεν που δεν αγαπούν πραγματικά την ομάδα τους. Και βιώνουν κι αυτοί με τη σειρά τους κάποιες άσχημες συμπεριφορές εναντίον τους.

Δεν το υιοθετούμε αυτό σε καμία περίπτωση, αλλά αυτό το συμπέρασμα βγαίνει διαβάζοντας τις αντιδράσεις και τα σχόλια του κόσμου για τους αγωνιστικούς χειρισμούς του Τραμετσάνι σε όλα τα μέχρι στιγμής φιλικά κι αν δεν πιστεύεται κάντε μία βόλτα σε οπαδικές σελίδες και γκρουπ για τον ΑΠΟΕΛ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και μετά το φιλικό με τη Δόξα, να και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Επειδή, ο κόσμος θεωρεί πως δεν ήταν καθόλου σωστό σε 120 λεπτά αγώνα (τρία ημίχρονα) να μην πάρουν σχεδόν καθόλου χρόνο ο Γιώργος Εφραίμ (εκτός αποστολής και με Σουτιέσκα), ο Στάθης Αλωνεύτης κι ο Μηνάς Αντωνίου.

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Διαθέτει… γερό συκώτι ο 48χρονος τεχνικός, πιθανόν να «πάει γυρεύοντας» με κάποιες αποφάσεις του και πιθανόν να… βάζει απ’ το ένα και να βγάζει απ’ το άλλο, παραμένοντας πιστός στο πλάνο του, αφού μόνο αυτός ξέρει τι συμβαίνει στον Αρχάγγελο κι ο διευθυντής ποδοσφαίρου Ντομένικο Τέτι. Αν υπάρχει κάτι αρνητικό στον ΑΠΟΕΛ σχετικά με το έμψυχο δυναμικό και τις σχέσεις προπονητή και μερικών παικτών, το οποίο δεν γνωρίζουμε, υπάρχει ο πρόεδρος της Εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης για να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις, σε συνεργασία με τον Τέτι. Όπως έκανε δεκάδες φορές ο Πετρίδης από τότε που άρχισε η δεύτερη προεδρική θητεία του στον ΑΠΟΕΛ μέχρι σήμερα. Και αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πολύ καλύτερα τα δεδομένα, είναι αυτός και κανείς άλλος.

Η μουρμούρα δεν θα εξαλειφτεί αν φύγει ο Τραμετσάνι. Θα εμφανιστεί και πάλι με την πρώτη, όταν ο επόμενος προπονητής πάρει κάποιες αποφάσεις που δεν θα αρέσουν στον κόσμο. «Άβυσσος» η ψυχή του οπαδού, το είπαμε πολλές φορές αυτό και θα ήταν αφύσικο να μην συνέβαινε όλο αυτό στις τάξεις του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, μίας ομάδας με τόσες επιτυχίες, εγχώριες και ευρωπαϊκές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ