aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Γλυτώνει 130.000 ευρώ μετά την συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ»

«Γλυτώνει 130.000 ευρώ μετά την συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ»

Καθημερινά είναι την τελευταία βδομάδα τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία που κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία της Κρουζέιρο με τον ΑΠΟΕΛ για δανεισμό του Πατρίκ Μπρέι. Όπως σημειώνει ο Τύπος της Βραζιλίας ο 22χρονος αριστερός μπακ είναι ανάμεσα στους πέντε παίκτες που θα παραχωρηθούν στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Μάλιστα τονίζεται πως η Κρουζέιρο επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για δανεισμό του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Μπρέι με την Κρουζέιρο ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όμως ο σύλλογος της Βραζιλίας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και θέλει να «ξεφορτωθεί» κάποια συμβόλαια. Νέο δημοσίευμα την Πέμπτη (2/1) στη χώρα της σάμπας και του καφέ σημειώνει πως η Κρουζέιρο μετά τη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση του Μπρέι θα γλυτώσει 150.000 δολάρια (130.000 ευρώ), χρήματα που λαμβάνει ετησίως ο παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ

Στον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το κατά πόσο ο Μπρέι θα ενταχθεί στο ρόστερ τον Ιανουάριο και οι επόμενες μέρες θα δείξουν κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία. Πάντως, οι «γαλαζοκίτρινοι» τα τελευταία χρόνια «ψώνισαν» αρκετά από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής με τους Ντελατόρε, Καζού, Νατέλ και Ίταλο (παραχωρήθηκε δανεικός στη Δόξα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ