aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓλυκοκοιτάζει τον… μισό ΑΠΟΕΛ!

Γλυκοκοιτάζει τον… μισό ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Την περασμένη Κυριακή η Σπόρτινγκ Χιχόν έπεσε και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορίας της Ισπανίας. Άμεσα θα αρχίσει δουλειά για επιστροφή της ομάδας στους «μεγάλους» και μία από τις κινήσεις που θα γίνουν, σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, είναι η απόλυση του τεχνικού διευθυντή, Νίκο Ροδρίγκεθ. Αυτό θα επικυρωθεί στην αυριανή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο λόγος είναι οι αποτυχημένες μετεγγραφές (16 στο σύνολο) που έγιναν το καλοκαίρι.

Στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ισπανού, λοιπόν, είναι ένας συμπατριώτης τους και γνώριμος μας: Ο Χουάν Λορένθο. Στην Ισπανία τον θεωρούν πολύ πετυχημένο στην παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ και όπως τονίζει το ρεπορτάζ της http://asturias.eldesmarque.com ο ίδιος δεν θα έβλεπε αρνητικά μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ισπανία.

«Ο Χουάνχο Λορένθο έχει ήδη εμπειρία από την πατρίδα μας από την εποχή που βρισκόταν στην Οσασούν και την Τενερίφη, ενώ διετέλεσε σκάουτερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν όταν βρισκόταν στην Οσασούνα, η οποία προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας και στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και υπέγραψε ποδοσφαιριστές της εμβέλειας του Ρομπέρτο Σολδάδο», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Έτσι, μετά τον Νταβίδ Μπαράλ και ο Χουάν Λορένθο βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Χιχόν ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ