aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓκουρμπάνοφ: «Η αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να 'ναι ένα πρόβλημα»

Γκουρμπάνοφ: «Η αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να ‘ναι ένα πρόβλημα»

Αρκετά συγκρατημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Καραμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και επέστησε την προσοχή στους παίκτες του. «Θα παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο αντίπαλος είχε μια αλλαγή προπονητή. Σε γενικές γραμμές, ο ΑΠΟΕΛ παίζει πάντα με ένα διαφορετικό σύστημα. Αύριο οι παίκτες μας θα πρέπει να σκεφτούν περισσότερο στο γήπεδο. Ενημερώσαμε την ομάδα όσο μπορούσαμε. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Θέλουμε να παίζουμε καλά, να παλεύουμε και να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Αναφερόμενος στην αλλαγή που προέκυψε στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, είπε: «Όταν υπάρχει μια αλλαγή, είναι μια ανησυχία, ειδικά όταν πρόκειται για προπονητή. Επειδή είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά πριν το πρώτο παιχνίδι, αλλά τώρα θα υπάρξει ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα. Αν και οι παίκτες είναι οι ίδιοι. Ανέφερα νωρίτερα ότι αύριο πρέπει να σκεφτούμε πολύ προσεκτικά και να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ανησυχώ, απλά μια τέτοια αλλαγή μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για εμάς».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι τον βαραίνει μεγαλύτερη ευθύνη από ότι τον Ντολ, τόνισε: «Είναι λάθος να λέμε διαφορετικά. Φυσικά, όταν αναλαμβάνει ένας νέος προπονητής, αυτός είναι υπεύθυνος. Ακόμα και αν πετύχει. Έχω την ίδια μεγάλη ευθύνη. Η ευθύνη ήταν περισσότερο σε εμάς. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι δεν ζήτησε τη νίκη. Η ευθύνη και για τους δυο μας είναι μεγάλη».

Αν θεωρεί ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ, απάντησε: «Μπορεί να υπάρξουν στο σύστημα. Δεν το γνωρίζουμε τώρα. Οι ομάδες είναι πιο επιθετικές όταν αλλάξει ο προπονητής, επειδή οι παίκτες θέλουν να δείξουν την αξία τους. Αλλά δεν πρέπει να πάμε σε τέτοιο βάθος. Πρέπει να προσαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι».

Όσον αφορά στο γκολ του ΑΠΟΕΛ στις καθυστερήσεις του πρώτου ματς και πόσο ρόλο μπορεί να παίξει, είπε: «Η εμπειρία δείχνει ότι τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων δεν θα πρέπει να ικανοποιούν καμία ομάδα. Κάθε ομάδα έχει ελπίδα για την ανατροπή. Ίσως το 2-0 ήταν καλύτερο. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο σοβαροί. Αυτό για άλλη μια φορά έδειξε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσουμε ένα στόχο σε τόσο σημαντική στιγμή».

Σε ερώτηση εάν θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, είπε: «Θα κάνουμε προπόνηση το πρωί. Θα πάρω την απόφαση εκείνη την στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ