aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓκουρμπάνοφ: «Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε…»

Γκουρμπάνοφ: «Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε…»

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Καραμπάχ, Γκουρμπάνοφ, ο οποίος παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους.

Αρχικά τόνισε: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό θα είναι το αυριανό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα πολύ καλή τεχνικά και τακτικά. Ξέρουμε τις δυσκολίες, η δική μου ομάδα πρέπει να κάνει όσο λιγότερα λάθη και να είναι συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Κάποτε οι αλλαγές μπορεί να ξαφνιάσουν τον αντίπαλο. Με τους περσινούς παίκτες θα ξέραμε τι να περιμένουμε, όμως με τους νέους παίκτες θα είναι έκπληξη για εμάς. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Για την απουσία μεγάλης μερίδας κόσμου: «Είναι σίγουρα διαφορετικό να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο αφού είναι πιο όμορφη η ατμόσφαιρα. Ακόμα και με λίγους όμως οπαδούς ξέρουμε πως θα βοηθήσουν την ομάδα τους. Θα προτιμούσαμε πάντως να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο».

Για την τακτική: «Δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε για την τακτική. Ο ΑΠΟΕΛ είναι συμπαγής και κινείται γρήγορα. Δεν θα ήθελα να επικεντρωθώ σε κάποιο παίκτη».

Για τον αγώνα: «Αύριο θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Είδαμε τον ΑΠΟΕΛ μόνο από βίντεο και όχι ζωντανά. Και ο ΑΠΟΕΛ αρέσκεται στο να έχει την κατοχή της μπάλας. Θα προσπαθήσουμε να μην τους αφήσουμε να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ