aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓκουδίνιο: «Με έπιασε ανατριχίλα, αισθανόμουν πεταλούδες στο στομάχι»

Γκουδίνιο: «Με έπιασε ανατριχίλα, αισθανόμουν πεταλούδες στο στομάχι»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «mediotiempo.com» παραχώρησε ο τέως πλέον τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ Ραούλ Γκουδίνιο, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του αλλά και την εμπειρία του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ και να γίνει έτσι ο πρώτος Μεξικανός τερματοφύλακας που αγωνίστηκε σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ντυμένος «μάγος» έβαλε «φωτιά» στον Πρωταρά ο Αλωνεύτης (pic)

O 22χρονος κίπερ τόνισε πως ο στόχος του είναι να βρει ομάδα είτε της Ευρώπης είτε του Μεξικού για να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής, ενώ για τη συμμετοχή του στο ματς με την Ντόρτμουντ (1-1) περίγραψε τα συναισθήματα που ένιωσε τη στιγμή που πέρασε στο ματς ως αλλαγή. «Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ένιωσα. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν από μικρό παιδί, το έβλεπα στην τηλεόραση και ήθελα να ήμουν εκεί. Άκουγα τον ύμνο και μετά ήμουν μέσα στο γήπεδο. Πριν ημίχρονο ο συμπαίκτης μου (σ.σ. εννοεί τον Βάτερμαν) τραυματίστηκε και μου είπαν “δεν θα συνεχίσει, άρχισε το ζέσταμα” και τότε με έπιασε μια ανατριχίλα, αισθανόμουν πεταλούδες στο στομάχι.Όλα πέρασαν από μπροστά μου, η δουλειά που έκανα για να φτάσω σ΄αυτό το σημείο», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Λαβύρινθος» το… νέο Τσάμπιονς Λιγκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ