aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓκολ το ΑΠΟΕΛ στη Γερμανία με απόδοση 2.10 στην Bet on Alfa

Γκολ το ΑΠΟΕΛ στη Γερμανία με απόδοση 2.10 στην Bet on Alfa

Στην 4η αγωνιστική του Champions League ρίχνεται το ΑΠΟΕΛ και έχει μπροστά του μια ακόμα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Απόψε στις 21:45 οι «γαλαζοκίτρινοι» παίζουν σε ένα ματς που είναι το απόλυτο αουτσάιντερ με την απόδοση του διπλού να είναι στο 20.00 στην Bet on Alfa.

Η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο φαβορί με την απόδοση του άσου να είναι μόλις στο 1.09, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 8.30 στη Bet on Alfa. Υπάρχουν και άλλες πολλές επιλογές στη Bet on Alfa, τόσο για το ματς της Ντόρτμουντ με το ΑΠΟΕΛ, όσο και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρει το ΑΠΟΕΛ μέσα στο «Signal Iduna Park», η απόδοση στην Bet on Alfa είναι στο 2.10.

Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.30 και το under 2.5 goals 3.15, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2.15. Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει την χαμηλότερη απόδοση και συγκεκριμένα στο 2.60 για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο έχει απόδοση 14.50 για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα και ο Μίκαελ Ποτέ 16.00.  Για να πετύχουν οποιοδήποτε γκολ στο ματς ο Ντε Καμάργκο έχει απόδοση 4.30 και ο Ποτέ 4.70.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ