aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓκολ μετά από 7 χρόνια!

Γκολ μετά από 7 χρόνια!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Εφραίμ, δύο λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή στο ματς με τη Ρόζενμποργκ, ίσως αποδειχθεί «χρυσό» στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να βρεθεί αυτομάτως στον προθάλαμο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σίγουρο είναι πως για τον διεθνή εξτρέμ χαρακτηρίζεται ως σημαδιακό στην έως τώρα καριέρα του. Μπορεί να φαντάζει για πολλούς απίστευτο προσμετρώντας τη θέση που αγωνίζεται, αλλά ήταν το παρθενικό του αγωνιζόμενος στον ΑΠΟΕΛ σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Συγκεκριμένα, χρειάσθηκε να παίξει σε 17 αγώνες και το κοντέρ του να γράψει συνολικά 832 λεπτά για να βρει τον δρόμο που οδηγεί στο αντίπαλο πλεκτό σε ματς των διασυλλογικών διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ. Το έκανε προχθές βράδυ απέναντι στους πρωταθλητές Νορβηγίας και προφανώς, το ίδιο θέλει να κάνει και στη ρεβάνς απέναντι στους Βίκινγκ.

Σπρώξαμε ένα βήμα πιο κάτω το θεματάκι σε μια προσπάθεια να απαντήσουμε στην ακόλουθη ερώτηση που καρφώθηκε στο μυαλό μας: Πόσες φορές σκόραρε στην καριέρα του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και πότε ήταν η αμέσως προηγούμενη; Ένα όλο και όλο τέρμα πέτυχε ο Εφραίμ και αυτό πριν από 7 ολόκληρα χρόνια. Ναι, καλά διαβάσατε! Και μάλιστα, αυτό συνέπεσε να είναι στο ντεμπούτο του στην Ομόνοια. Στις 16 Ιουλίου 2009 στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, πέτυχε ένα από τέσσερα γκολ των πρασίνων στη νίκη επί της Τόρσβαν (4-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ