aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓκέντσογλου, για ρώτα και αυτούς...

Γκέντσογλου, για ρώτα και αυτούς…

Κάτι είχε στο μυαλό του να πει ο Σάββας Γκέντσογλου και δεν το… γύρισε σωστά η γλώσσα του. Δεν εξηγείται διαφορετικά μια τοποθέτηση που έκανε ο τέως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ στην ελλαδική ιστοσελίδα «sport24.gr» όταν ρωτήθηκε τι «μαγικό» έχει ο ΑΠΟΕΛ και καταφέρνει να απογειώνει καριέρες -ειδικά- Ελλήνων παικτών.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ελληνοποιημένη ομάδα. Για παράδειγμα, όποιος Έλληνας πάει στην Ομόνοια, υποφέρει. Αντίθετα, στον ΑΠΟΕΛ είναι τελείως διαφορετικά γιατί αγαπούν τους Έλληνες. Αντικειμενικά, όλα τα παιδιά που πήγαν στον ΑΠΟΕΛ, έκαναν καλές σεζόν. Π.χ. ο Χιώτης, ο Κόντης, ο Βούρος», είπε ο 29χρονος μέσος, ο οποίος παραδέχθηκε πως παρόλο που παρουσιάστηκε ως top ταλέντο, αλλά δεν ήταν ποτέ.

Η πιο πάνω τοποθέτησή του δείχνει ασέβεια προς την Ομόνοια μόνο ως άτοπη και άστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί και  συζητείται έντονα στα οπαδικά στέκια και όχι μόνο. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι ελλαδίτες ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Ομόνοια, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Μάρης, Βακουφτσής, Βύντρα, Σοϊλέδης, Γραμμόζης, Καρυπίδης, Κολοβός, Μαραγκός… Αυτοί (και άλλοι τόσοι) φόρεσαν τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος και μάλιστα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Για τελευταίο άφησα τον Μαυρία, ο οποίος ανήκει αυτή τη στιγμή που μιλάμε στο ρόστερ της Ομόνοιας και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στον Γκέντσογλου. Ο Χάρης όχι μόνο λατρεύεται από τους οπαδούς των «πρασίνων», αλλά και ο ίδιος λατρεύει την ομάδα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ