aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Γκέλα» για Μπιλμπάο

H Aθλέτικ γνώριζε πως με νίκη επί της Αλαβές σκαρφάλωνε στην πρώτη εξάδα, εκμεταλλευόμενη ξανά το… κάστρο του «Σαν Μαμές» όπου μετρούσε έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Το τελικό 0-0 ωστόσο θα πρέπει να την αφήνει και… ικανοποιημένη καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με άδεια χέρια από το ντερμπάκι της χώρας των Βάσκων.

Μπορεί η Αθλέτικ να είχε την κατοχή με το μέρος της, αλλά η Αλαβές ήταν αυτή που θα μπορούσε να είχε πάρει και το προβάδισμα αν το δοκάρι στο 37′ δεν σταματούσε τον Καμαράσα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί και στο δεύτερο μέρος και στο 68′ απώλεσαν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ντέιβερσον.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κάπου εκεί ξύπνησε και άρχισε να κλείνει την Αλαβές στην περιοχή της, έχοντας την κατοχή απόλυτα με το μέρος της, αλλά ήταν πλέον αργά. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος με την Αθλέτικ να μένει στην 7η θέση, «πετώντας» έτσι την ευκαιρία να πιάσει τη Σοσιεδάδ στη μάχη για την εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ