aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓκάλοπ: Επιλέξτε τον ιδανικό αντίπαλο για τον ΑΠΟΕΛ

Γκάλοπ: Επιλέξτε τον ιδανικό αντίπαλο για τον ΑΠΟΕΛ

Με ιστορική νίκη επί της Σεβίλλης γιόρτασε ο ΑΠΟΕΛ την πρόκρισή του στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν 1-0 της ισπανικής ομάδας και με 10 βαθμούς τερμάτισαν δεύτεροι στον α’ όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι περσινοί πρωταθλητές για τρίτη φορά στην ιστορία τους θα συμμετάσχουν σε φάση νοκ-άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τη Δευτέρα (16/12, 14:00) θα μάθουν τον αντίπαλό τους στους «32» του θεσμού.

Την προηγούμενη φορά που έφτασαν στους «32» κατάφεραν να αποκλείσουν την Αθλέτικ Μπιλμπάο και έφτασαν μέχρι τους «16» της διοργάνωσης με το εμπόδιο της Άντερλεχτ να αποδεικνύεται ανυπέρβλητο.

Διαβάστε επίσης: Τίναξε ξανά την μπάνκα ο ΑΠΟΕΛ, τα συνολικά έσοδα

Ο ΑΠΟΕΛ θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων και υπάρχουν 15 υποψήφιοι αντίπαλοι. Ομάδες για όλα τα γούστα. Ποδοσφαιρικά μεγαθήρια όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άγιαξ, Άρσεναλ, Ίντερ. Υπολογίσιμες δυνάμεις όπως η Μπενφίκα, η Σάλτσμπουργκ και η Πόρτο, αλλά και ομάδες ισχυρές μεν αλλά που δεν αποτελούν φόβητρο.

Διαβάστε επίσης: O «γίγαντας» ΑΠΟΕΛ και το δώρο της Γιανγκ Μπόις ανέβασαν 15η την Κύπρο!

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy σας δίνει πάσα να επιλέξετε τον αντίπαλο που θα θέλατε να βρει στον δρόμο του ο ΑΠΟΕΛ.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ