aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓκακπέ: «Πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ»

Γκακπέ: «Πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ»

Την αποκάλυψη πως δέχθηκε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ το 2017 έκανε ο Σερζ Γκακπέ. Ο Γάλλος επιθετικός του Απόλλωνα σε συνέντευξή του στο επίσημο περιοδικό της ομάδας «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ» τονίζει ότι ήρθε στην Κύπρο για να παίξει πολλά χρόνια στους «γαλάζιους» της Λεμεσού, αναφέρθηκε στην καριέρα του σε Γαλλία και Ιταλία, ενώ ανέφερε πως δέχθηκε παλαιότερα προτάσεις από την ΑΕΚ Αθηνών και τον ΠΑΟΚ.

Απόσπασμα της συνέντευξης

«Δεν ήξερα πολλά πράγματα για την Κύπρο και την ομάδα. Είχα, όμως, παρακολουθήσει την περσινή σεζόν την πορεία του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ και γνώριζα και για την μεγάλη νίκη στη Γαλλία επί της Μαρσέιγ. Παράλληλα, επειδή πριν μερικά χρόνια είχα δεχθεί πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, είχα κοιτάξει να μάθω κάποια πράγματα για την Κύπρο. Γενικότερα, όμως, δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα αρκετά πράγματα για το νησί σας και το πρωτάθλημα εδώ. Το 2017. Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια, που μου είχαν υποβάλει πρόταση από πλευράς ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν την δέχθηκα. Δεν με ενδιέφερε τότε να έρθω στην Κύπρο, επειδή βρισκόμουν στην Ιταλία και ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία. Δεν ήθελα να πάω σε κάποια άλλη χώρα».

Εάν δέχθηκε προτάσεις από ΑΕΚ Αθηνών, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Ναι, υπήρχε, δεν ήταν μόνο φήμες. Υπήρχαν προτάσεις από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και άλλες ελληνικές ομάδες. Απλώς, όπως είπα πριν και για τον ΑΠΟΕΛ, μετά από το πέρασμά μου από την Ιταλία, το οποίο ήταν με τα… πάνω και τα… κάτω του, ήθελα να επιστρέψω πίσω στη Γαλλία. Ήθελα να νιώθω καλά και να μπορώ να παίξω καλά».

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα όσα περιλαμβάνει το περιοδικό Απόλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ