aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓιοβάνοβιτς-Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν οριστική εξέλιξη

Γιοβάνοβιτς-Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν οριστική εξέλιξη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που βρίσκεται στην Αθήνα έχει συνεχείς επαφές με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και πλησιάζει στο «τριφύλλι». Το gazzetta.gr αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταλήξει στον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ και πως όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη. Αναλυτικά:

«Από τις προηγούμενες ημέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε μπει για τα καλά στο… πράσινο κάδρο όσο αφορά στον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος, που έχει πάρει προσωπικά το θέμα του διαδόχου του Μπόλονι, έχει καταλήξει στον Σέρβο τεχνικό και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρχει οριστική εξέλιξη.

Ο «Γιόβα» είναι στην Αθήνα και όλο το Σαββατοκύριακο έχει συνεχείς επαφές με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Φυσικά οι συζητήσεις συνεχίζονται, αφού το… πακέτο των επαφών αφορά στο οικονομικό, τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας, αλλά κυρίως το πλάνο για τον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας μετά τη φετινή σεζόν – φιάσκο!

Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δείχνουν Γιοβάνοβιτς, αλλά στην Κύπρο το πάνε ένα βήμα παρακάτω, τονίζοντας πως ο 59χρονος προπονητής πλησίασε για τα καλά την πόρτα των πράσινων και είναι θέμα χρόνου η οριστική εξέλιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ