aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓιώργος Εφραίμ, η επιστροφή

Γιώργος Εφραίμ, η επιστροφή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Γιώργος Εφραίμ μπήκε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Κύπριος ποδοσφαιριστής μετρά αντίστροφα για την επιστροφή και πάλι στην αγωνιστική δράση. Με την ποσότητα και την ποιότητα που υπάρχει στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία η απουσία του Κύπριου διεθνή, δεν παύει ωστόσο να είναι μια σημαντική απώλεια για τον Γιώργο Δώνη σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, αλλά και τις επιλογές του.

Με την επιστροφή του, ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, έστω κι αν ο 28χρονος ακραίος επιθετικός θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να είναι έτοιμος να μπει και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Εφραίμ, μάλλον δεν θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου με τη Σαλαμίνα, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιγνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αν όχι, από χρόνου (και πάλι) με υγεία. Άλλωστε ο δρόμος παραμένει ακόμα μακρύς και δύσκολος και όλοι οι καλοί χρειάζονται. Ο Νικόλας Ιωάννου εξάλλου επέστρεψε από τη Βαρκελώνη και θα αρχίσει πρόγραμμα επανένταξης του στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ