aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Γιώργο Εφραίμ, θέλουμε να μείνεις για πολλά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ»

«Γιώργο Εφραίμ, θέλουμε να μείνεις για πολλά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να ήταν το μήνυμα της διοίκησης προς τον Γιώργο Εφραίμ, γνωρίζοντας προφανώς πως τον παίκτη «ορέγονται» ομάδες του εξωτερικού: «Σε θέλουμε να μείνεις για πολλά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ».

Αυτήν τους την πρόθεση θέλησαν οι παράγοντες του συλλόγου να μεταβιβάσουν στον διεθνή μεσοεπιθετικό (και) μέσω του μάνατζέρ του, Μιχάλη Ιωνά, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της εταιρείας, μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Έδειξαν, εν ολίγοις, με τον πιο… διαυγές τρόπο οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Εφραίμ και παραλλήλως θέλουν πάνω του να χτίσουν το σύνολο που θα χαρίσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.

Ασφαλώς, ο κάθε ποδοσφαιριστής βάζει στη ζυγαριά το οικονομικό σκέλος σε τέτοιες περιπτώσεις, οπότε ο 27χρονος δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, αξιώνει αύξηση των ετήσιων απολαβών του (ανέρχονται περίπου στις €230.000 με €250.000) ώστε να σφραγίσει με την τζίφρα του την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία και με δεδομένη την προσφορά του θέλει να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Ο ατζέντης του έθεσε στο τραπέζι της συζήτησης και άλλα θέματα που άπτονται μιας πιθανής νέας συνεργασίας, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας εκ πρώτης δεν είναι μακριά από αυτά που προτίθεται να προσφέρει η διοίκηση στον ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εισηγείται τριετές συμβόλαιο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θα πρέπει να συμφωνηθεί. Είναι και η ρήτρα, για παράδειγμα, μια σημαντική παράμετρος. Θα αποτελεί μέρος ενός νέου συμβολαίου ή όχι; Και εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε ποια τα οφέλη για τον παίκτη; Στο υφιστάμενο συμβόλαιο, αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα ανέρχεται στις €500.000.

Συμφωνία δεν επιτεύχθηκε, αλλά οι δύο πλευρές την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούν προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και έτσι ο παίκτης που σάρωσε τις τιμητικές διακρίσεις στη λήξασα σεζόν να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Αν και προβλέψεις από τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ δεν γίνονται, το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω μόνο αρνητικό δεν είναι όσον αφορά στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Εφραίμ. Και εννοείται πως σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, θα μιλάμε για το κλείσιμο μιας πάρα πολύ σημαντικής εκκρεμότητας που άπτεται του σχεδιασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ