aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Γιατί να μην τα καταφέρουμε και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

«Γιατί να μην τα καταφέρουμε και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόζενμποργκ μίλησε ο Γιόργκεν Σκιέλβικ.

Ο αριστερός μπακ της πρωταθλήτριας Νορβηγίας αναφέρθηκε στις διπλές αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ, για τον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ:

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς εάν σκοράρουμε στο εντός έδρας παιχνίδι. Όπως και να’ χει, όμως, όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Όπως δείξαμε και πέρυσι, δεν είμαστε καλοί μόνο εντός έδρας στην Ευρώπη, αλλά κι εκτός έδρας. Φυσικά κι ελπίζουμε για ένα καλό ξεκίνημα έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό και να έχουμε ελπίδες στη ρεβάνς”.

“Πραγματικά θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα όνειρο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Όλη η ομάδα και όλο το Τρόντχαϊμ περιμένουν και πάλι να δουν τη Ρόζενμποργκ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Απλά πρέπει να φανούμε συνεπείς σε αυτά τα δύο παιχνίδια και μετά θα δούμε τι θα συμβεί στον επόμενο γύρο. Εάν ξεπεράσουμε το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ, τότε θα είμαστε σίγουρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ”.

“Θα είναι πολύ συναρπαστικό το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν τους έχω δει να παίζουν τα τελευταία χρόνια, έτσι δεν είναι ξεκάθαρο τι θα αντιμετωπίσουμε. Θα τους δούμε, όμως, μέσω βίντεο. Τα καταφέραμε απέναντι στη Χάουγκεσουντ, γιατί να μην πράξουμε το ίδιο και κόντρα σε αυτούς”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ