aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓιάννος Ιωάννου: «Δύσκολο να κυβερνήσει κανείς τον ΑΠΟΕΛ»  

Γιάννος Ιωάννου: «Δύσκολο να κυβερνήσει κανείς τον ΑΠΟΕΛ»  

Ο Γιάννος Ιωάννου ή αλλιώς «Μίστερ Γκολ» ήταν ο πρώτος φιλοξενούμενος στην ενότητα «Penalty Box» στο «Savvas On Tour» του συνάδελφου Σάββα Πηλακούτα πρώην εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στο χθες και το σήμερα των γαλαζοκιτρίνων και φυσικά απάντησε στην ερώτηση του… μισού εκατομμυρίου, η οποία δεν είναι άλλη από το εάν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Για μένα είναι δύσκολο, δεν είναι τόσο δύσκολο γιατί είσαι πολλούς βαθμούς πίσω και από πολλές ομάδες. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν έχει δείξει το φετινό ΑΠΟΕΛ ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Όμως, για μένα πάντα ένα ΑΠΟΕΛ που πέτυχε τόσα και τόσα δεν θα έλεγα ότι δεν έχει τις πιθανότητές του, φτάνει τα επόμενα παιχνίδια να έχει επιτυχή αποτελέσματα», ανέφερε.

Αν ήταν άλλη ομάδα ήταν στη θέση του ΑΠΟΕΛ θα λέγαμε ότι είναι εκτός πρωταθλήματος. Τι είναι αυτό που κάνει τον ΑΠΟΕΛ πάντα να τον υπολογίζουμε όλοι; «Να σας πω. Είναι η ομάδα που κατέκτησε τα τελευταία εφτά πρωταθλήματα και από το 2008-09 νομίζω τους 10 τίτλους. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεφύγει από τις άλλες ομάδες λόγω των παιχνιδιών που έχει παίξει με πολύ μεγάλες ομάδες και αυτό πάντα βοηθά. Πιστεύω, αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάποιοι πιστεύουν, ανάμεσα τους εγώ πολύ εσώψυχα, ότι αν βελτιωθεί έχει πιθανότητα να διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητες γιατί δεν είναι τόσο εύκολο που έχει. Ο φετινός ΑΠΟΕΛ όπως παίζει αυτή την στιγμή δεν έχει πιθανότητα να το διεκδικήσει. Μόνο εάν βελτιωθεί, βλέποντας και τις υπόλοιπες που διεκδικούν τον τίτλο ότι έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους. Δεν με έχει πείσει κάποια ομάδα ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικά είτε παίζει καλά είτε όχι. Γι’ αυτό έχουν χάσει βαθμούς που δεν υπολόγιζαν. Σε συνδυασμό των δύο βλέπω κάποιες ελάχιστες πιθανότητες να είναι ο ΑΠΟΕΛ στους διεκδικητές».

Για την απόφαση αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και την επιλογή του νέου προπονητή: «Νιώθω ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είδε ότι για το καλό της ομάδας αυτή ήταν η λύση και αυτό θα φανεί από τα αποτελέσματα. Τον ΑΠΟΕΛ νιώθω ότι είναι πολύ δύσκολο να το κυβερνήσει ο οποιοσδήποτε είτε Κύπριος είτε ξένος ειδικά αυτή την εποχή είναι ένα κομμάτι που αν πετύχεις θα ανέβουν οι μετοχές σου, αν αποτύχεις πας στον πάτο. Για τα δύο παιδιά που ακούστηκαν το όνομα τους (σ.σ. Χρύσης Μιχαήλ και Σάββας Πουρσαϊτίδης) δεν λέω ότι αγωνιστικά ίσως να μη βοηθούσαν λόγω του ότι έχουν άποψη για τον ΑΠΟΕΛ και για τους αντιπάλους, αυτό που νιώθω όμως είναι ότι οποιοσδήποτε γνωστός στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ αποτύχει μετά δύσκολα επανέρχεσαι στον ΑΠΟΕΛ ή σε άλλη μεγάλη ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ