aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓιαννιώτας: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Γιαννιώτας: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ρόζενμποργκ (3-0), σχολιάζοντας τον αγώνα και την πρόκριση της ομάδας, αλλά και την πορεία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

«Ήταν ένα εξάλεπτο φωτιά, με τρία γκολ απέναντι σε μια πάρα πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας πίστεψε μέχρι το 95′ και τον ανταμείψαμε», δήλωσε αρχικά ο ελλαδίτης ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, το πιστέψαμε από το β’ μέρος στην Ρόζενμποργκ. Στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την βοήθεια του κόσμου και του Θεού θα τα καταφέρουμε. Η γκολάρα του Εφραίμ μας έδωσε ψυχολογία, φτερά στα πόδια. Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο στην ουσία, ανταμείψαμε τον κόσμο μας».

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς: «Το κεφάλαιο Ολυμπιακός τέλειωσε τουλάχιστον για φέτος. Θέλω να κερδίσω τίτλους με το ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ