aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓιαννιώτας: «Γι' αυτό ήρθα στη Βαγιαδολίδ...»

Γιαννιώτας: «Γι’ αυτό ήρθα στη Βαγιαδολίδ…»

Στην παρουσίαση του Γιάννη Γιαννιώτα, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η Βαγιαδολίδ. Ο Έλληνας εξτρέμ θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Σεγούντα Ντιβισιόν και κατά την παρουσίασή του επισήμανε πως ελπίζει να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει την άνοδο στην Πριμέρα τη φετινή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βαγιαδολίδ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στην άνοδο. Είμαι ένας παίκτης που παίζω στη γραμμή, αισθάνομαι καλύτερα όταν παίζω στη δεξιά πλευρά αλλά μπορώ εξίσου καλά και στην αριστερή πτέρυγα. Αποφάσισα να έρθω εδώ γιατί ο Μίγκελ Άνχελ Γκόμεθ με έκανε να αισθανθώ σημαντικός παίκτης. Δεν με ενδιαφέρει που θα αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή. Δεν έχω προλάβει να δω κάποιο ματς ως τώρα, μόνο τα χάιλαιτς, και αυτό που είδα μου άρεσε. Ελπίζω να βοηθήσω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιαννιώτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ